Chvíle před koncem diskuze

Chvíle před koncem https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87654/bmid_chvile-pred-koncem-c9o-87654.jpg 4 768 173

Co kdyby vám zbýval jen jeden den života? Co byste dělali? Koho byste políbili? A jak daleko byste zašli, abyste si svůj život zachránili? Samantha Kingstonová má všechno: kluka, o kterého by stála snad každá, tři úžasné nejlepší kamarádky a prostě všechno nej na střední škole Thomase Jeffersona – od nejlepšího stolu v jídelně až po nejlepší parkovací místo. Pátek 12. února by měl být jen další z řady dnů jejího perfektního života. Místo toho se ukáže, že je to den poslední… -- zdroj: legie.info --... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Before I Fall , 2010


více info...

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

Kaci.B
15.04.2017 5 z 5

Sakra! Já jsem tak naštvaná. Ona opravdu umřela. Zrovna, když všechno napravila. Pořád jsem doufala, že se to nestane. Asi jsem vážně hodně naivní, ale co se dá dělat. I přes to to byla skvělá kniha, hlavně tím námětem. Ze začatku jsem měla problém, vůbec s rozečtením knihy. Až co jsem knihu otevřela podruhé na první straně s několika měsíčním odstupem jsem ji dočetla celou.

Njzy
28.07.2014 5 z 5

Jedna z totálně nejlepších knih které jsem kdy četla, konec mě vážně dorazil s Kentem si k sobě našli konečně cestu a i se všema ostatníma a ona... prostě skočí. Strašně jsem brečela a i teď když si na to vzpomenu tak se mi hrnou slzy do očí.