pobijecmuch pobijecmuch diskuze

☰ menu

Popis serie

Doplním ještě, že opravit popis série lze, například přes knihu.
U 1. knihy v sérii otevřete - Nahlásit chybu, a do typu nahlášení rozkliknete možnost - ostatní. Do popisu chyby napíšete název série a co s ní udělat. Vyplníte URL adresu knihy.

15.04.2024


Pár nápadů na vylepšení webu

chrz -
Nikde není napsané, že vždy vám musí moderátor váš požadavek na opravu schválit. Pokud usoudí, že není správně, tak vám ho zřejmě neschválí. Nevím co vám nebylo schváleno, ale zřejmě bude lepší, když svoje požadavky budete vypisovat do diskuzního vlákna - Prosím o opravu. Bude to černé na bílém a buď vám na to moderátor odpoví, že to bylo opraveno, nebo se to neopraví, protože oprava byla bezpředmětná. A i vy budete mít aspoň přehled.
A pokud mluvíte o zodpovědnosti moderátorů, tak prosím nezapomeňte zmínit i zodpovědnost vlastní.

13.04.2024


Filosofování pod starým mohutným dubem

Včera začala celoplošně a zadarmo vysílat nová televizní stanice od Warnerů.

03.04.2024


Prosím o opravu

vladimir3043 - to nejde ani moderátorům vložit.

02.04.2024


Prosím o opravu

whack - vložil jsem vám u knihy do zdroje odkaz na toto brožované vydání. Tedy tištěná existuje.

25.03.2024


Filosofování pod starým mohutným dubem

Eicherik - stačilo se podívat do novinek na webu a zjistíte, že od 5.2.2024 lze na DK přidávat, jako další vydání i audioknihy.

16.03.2024


Filosofování pod starým mohutným dubem

Největší záhady světa není série, ale edice. A mimozemšťani se objevují někdy i zde na DK. Jen těžko se rozpoznávají. :-)

12.03.2024


Technické potíže?

Koka - překladatelé se úplně jednoduše dají najít.
Do vyhledávače napsat celé jméno, potvrdit lupou. A protože překladatelé jsou autoři překladu, tak potvrdím v liště slovo - Autoři, rozkliknu okno a potvrdím Překladatelé a mám tam překladatele Richard Podaný a jeho překlady.

03.03.2024


Hodnocení knih

Osobně si myslím, že bude opravdu málo uživatelů, kteří budou zkoumat kolik, nebo kdo to nedočetl. Pro mně absolutně zbytečná informace.

31.01.2024


Hodnocení knih

Ne, takový přehled DK nedělá.

31.01.2024


Hodnocení knih

Aileena - kniha - přidat do mých knih - nedočteno

31.01.2024


Hodnocení knih

Bohužel, ale asi nikoho nedonutíte, aby nedočtenou knihu nehodnotil. A označení Nedočteno je zbytečné. Někteří uživatelé, kteří ve svém komentáři prozrazují obsah děje, také to neoznačují slovem Spoiler. Je jim to prostě jedno. Podobně je to s přidáváním odkazů na jiné weby. V nápovědě je to jasně napsané a přesto se zde linky pořád objevují.

31.01.2024


Prosím o opravu

Vivian11 - odstraněno, nevím co to byla za kniha, nikdo úpravu nedělal.

29.01.2024


Hledám knihy na téma...

tokaj - máte svůj příspěvek napsaný v špatném diskuzním vlákně. Tady se hledají knihy. Stačilo si najít vlákno - Diplomovky, dotazníky, průzkumy...

24.01.2024


Technické potíže?

Jak říká Lenka.Vílka, tady se vede podivná diskuze, jako kdyby měla být Aktivita oblíbených uživatelů zrušena. Nebyla, nemá pouze přímý odkaz v základní liště. Zůstala zachována a jen si musí uživatel udělat dva kliky navíc. A to přece pro nikoho není žádný problém.

28.12.2023


Technické potíže?

Aktivita oblíbených uživatelů někomu nevyhovuje. Považují to za určité šmírování. Před vánocemi tu dokonce byl dotaz, zda nemůže být možnost to určitým lidem zakázat. Já osobně tuto možnost vůbec nepoužívám.

27.12.2023


Pár nápadů na vylepšení webu

Viditelnou čáru, která odděluje komentáře, je vidět v prohlížeči Edge, Chromu i Opeře. Tedy nejpoužívanější prohlížeče, vám jasně ukážou, kde je konec příspěvku. Nelze se tedy splést.

18.12.2023


Pár nápadů na vylepšení webu

Lenka.Vílka - také jsem nepochopil, že současný kalendář je kvůli tomu, aby se nemusela vyvíjet nějaká apka.
Zřejmě jde o nějakou dezinformaci, nebo šíření poplašné zprávy. :-)

16.12.2023


Série u knih

bh69 - na DK uvádíme do série knihy, tak jak je zařadil český nakladatel. Tedy jak uvádí nakladatel českého překladu, nebo např. Národní knihovna. Český nakladatel si koupil autorská práva a pořadí si určuje tedy on. Oproti originálním knihám může být rozdíl, tak stejně může být výjimečně upraven i např. český název knihy. Řazení knih v originálu nás na DK tedy vlastně nezajímá.

24.11.2023


Pár nápadů na vylepšení webu

Svudna@Pusinka - už to s vámi nebudu řešit. Vy zřejmě chcete vyvolat pouze nějakou rozepři a provokovat. A na to opravdu nemám čas.

10.10.2023