Colette Freedman

americká

Nové komentáře u autorových knih

Třináct relikvií Třináct relikvií

Čte se kniha dobře nezklame ale není to nic zvláštního.
m2056


Třináct relikvií Třináct relikvií

Výborný thriller. Celkem mě překvapilo, jak moc se to liší stylem psaní od série o Nikolasi Flamelovi, jež je též dílem Michaela Scotta.
J.Clouseau


Třináct relikvií Třináct relikvií

pěkný thriller, detektivka. Četlo se to dobře. Vražd bylo brutálních a hodně. Relikvie nás dovedli až k Josefovi a Ježíšovi.
Alíček83



Třináct relikvií Třináct relikvií

Skvěle napsaná, jen občas jsem se ztrácela ve jménech - bylo jich moc hned za sebou.
Verča23


Třináct relikvií Třináct relikvií

Oproti Tajemství nesmrtelného Nikolase Flamela, je to slabé. Na druhou stranu jsem ji přečetla velmi rychle a nebylo to velikostí písmen. Je pravda, že v knize bylo záhad a souvislostí s historií a mýty na můj vkus poskrovnu, proto si mě kniha tímto plně nezískala. Ovšem vražd a akce je tu požehnaně, snad i proto se čte tak rychle a člověk od ní nemůže odtrhnout zrak, i když si jen tak lebedí na poličce - působí asi jako Dyrnwyn. Přijde mi škoda, že se tato série zatím nedočkala a asi ani nedočká ani v angličtině slibovaných dvou pokračování, ale i jako samostatná kniha to není špatné, i když místy hodně drsné, proto pozor na to. Není to propadák, na střední hodnocení je také příliš dobrá, proto bych jí udělila kolem 75 %.... celý text
sola_lupa

Colette Freedman - knihy

2012  68%Třináct relikvií

Žánry autora

Romány Thrillery Fantasy

Štítky z knih

thrillery démoni náboženské relikvie

Freedman je 2x v oblíbených.