Ten pravý

recenze

Ten pravý (2024) 5 z 5 / Ivuska.09
Ten pravý

Dnes potěším všechny milovnice románů s erotickým nádechem: právě totiž vyšel pod záštitou nakladatelství MOBA další díl série Ten první od americké spisovatelky Roni Loren. Pokud se vám (stejně jako mě) první díl líbil, určitě si jeho pokračování nenechte ujít!

Zatímco v prvním dílu jste se seznámili s Finnem a Liv – svědky masakru, k němuž došlo na školním plese a během kterého zahynulo několik studentů, tentokrát blíže poznáte Rebeccu a Wese.

I Rebeccu svět obdivuje za to, že přežila tragédii. Jenže skutečně vše bylo tak, jak se veřejnost domnívá? I to se samozřejmě v příběhu dozvíte. Ale ať už to bylo jakkoli, tentokrát se dostane do situace, kdy bude její život bezprostředně ohrožen. Naštěstí se ve správný čas na správném místě ocitne Wes a Rebeccu před dvěma ozbrojenými muži zachrání!

Neuvěříte tomu, ale Wes a Rebecca se již znají. Už se totiž setkali. Wes je rozvedený a Rebecca během rozvodového řízení zastupovala jeho (teď už bývalou) ženu. A protože je Rebecca ve své práci opravdu dobrá, právě ona může za to, že Wes přišel o svou vysněnou restauraci... Dokonce se dostal úplně na dno!

Jenže aby vše bylo ještě více komplikované, mezi Rebeccou a Wesem se objeví silná sexuální přitažlivost. Co myslíte, podlehnou jí? Nebo udrží své city na uzdě? Ano, osud si s limi občas šeredně zahrává! A staví je do obtížných situací, ze kterých těžko hledají cestu ven.

Oba hlavní hrdinové mají svá traumata, se kterými se musí vypořádat. Mají i mnoho společného: v první řadě komplikovanou minulost. Není tedy divu, že ani jeden se necítí připravený na vztah. Jenže znáte to, citům člověk tak úplně neporučí...

Romány pro ženy mám ráda, právě u nich si během čtení odpočinu. Tato série je však v mnohém výjimečná. Hlavní hrdinové sice řeší i nějaké banální věci (např. jak odolat přitažlivosti jiného člověk), ale zároveň se autorka zabývá i několika důležitými tématy. Pokud se rádi pouštíte do romantických příběhů, ze kterých si můžete odnést i nějaké to poučení, pak tuto sérii určitě doporučuji.


Ten pravý Ten pravý Roni Loren

Rebecca Lindtová si většinou připadá jako podvodnice... Svět ji obdivuje jako ženu, která přežila tragédii. Ale jakmile by vyšlo najevo, jak to bylo doopravdy, její image by se zhroutila jako domeček z karet. Nezasloužila si přeží... více


Komentáře (0)

Přidat komentář